Nejnovější recenze ze sekce Volně prodejné léky
- Na dráždivý kašel vůbec nepomáhá.
vlastní zkušenost, měním produkty,
Kupte si ho raději v Polsku, jmenuje se tam Desmoxan a vyrábí ho stejná firma, akorát že tam výjde asi na 300 korun stejné množství.
- Skvělá podpora paměti
rychlá úleva
nedráždí žaludek
rozpustné ve vodě
SPOLEHLIVÝ EFEKT, ULEVÍ OD BOLESTI A LÉČÍ
- Funguje proti abstinenčním příznakům
- Nevyřeší za vás problémy
Po léčbě jsem se rozhodl napsat recenzi. Nejprve, někteří tu píší o vysoké ceně. Defumoxan na měsíční kůru stojí stejně jako cca 7 krabiček cigaret. Kolik krabiček za měsíc vykouříte a utratíte za ně? Debata o ceně je tedy dle mého názoru zbytečná.
A nyní k léčbě - Defumoxan pomůže tomu, kdo opravdu chce přestat kouřit, přesně jak píší na obalu. Není to kouzelná pilulka co vyřeší všechny vaše osobní problémy. Funguje výborně proti abstinenčním příznakům, nasranosti a podrážděnosti. V průběhu léčby jsem opravdu nepociťoval nijak nepřekonatelnou chuť na cigaretu. Chuť občas byla, ale nebyl to žádný absťák, cloumák a musel jsem si prostě pořád opakovat, že jsem s tím přestal. Ono totiž kouření není jen o závislosti na nikotinu, je to i hodně o rituálech - každý je zvyklý dát si cígo v určité situaci, která Xkrát denně nastane. Také jsem mnohokrát denně i v průběhu léčby automaticky sahal do kapes a hledal cígo. Ne proto že bych měl nepřekonatelnou chuť, ale prostě proto, že nastala chvíle kdy jsem běžně kouřil. Toto musíte překonat sami, od rituálů vám Defumoxan nepomůže. Důležité je nemít žádné cigarety ve svém dosahu ani na očích! Žádná KáPéZetka! Také jsem musel dočasně omezit některé přátele, vysvětlit jim, že jsem se rozhodl přestat a že se s nimi nemohu scházet na cigárkách a do hospody, tak jako vždycky. Přestat kouřit pro mě znamenalo opravdu významně změnit myšlení, své zvyky, a běžné stereotypy. Defumoxan pomáhá jen od absťáku, nic víc, nic míň.
A nyní výsledek - už dva měsíce nekouřím, jsem na to pyšný, ale vím že vyhráno zdaleka nemám. Po dokončení léčby a tedy vysazení účinné látky, mívám na cigáro chuť mnohem častěji. Hlavně když se dostanu do zvýšeného stresu, mám obrovskou chuť něco srolovat do ruličky, zapálit to a vyhulit to. Tabák mi pořád hezky voní, takže když jdu po ulici a vidím někoho kouřit, snažím se mu vyhnout velkým obloukem, nebo aspoň zadržet na chvíli dech než ho minu.
Zkrátka bojuju stále, ale od toho nejhoršího mi defumoxan pomohl. Je mi jasné, že když jsem hulil 20 let, pár prášků to za měsíc nevymažou. Každopádně, po 2 měsících bez cigarety se fyzicky cítím velmi dobře, jsem schopen vyjít schody, aniž bych měl pocit že šplhám na Mount Everest a ve 3. patře řídne vzduch. Přestal jsem mít takového to nenadálé kuřácké odchrchlání, co vás dráždí na průduškách. V důsledku nekouření jsem ve značné míře omezil i konzumaci alkoholu, který se s cigaretami váže. Před výplatou mi najednou v peněžence zbývá pár tisíc navíc. Pozitiva pozoruju a zároveň si je musím neustále sám sobě opakovat, kdykoli mě přepadne chuť na cígo. Bojuju dál a držím palce i Vám!
- Oscillo nám vždy zabralo. Ideálně, když se začne používat včas, při počátečních příznacích, ale máme zkušenosti i při angíně- za 1-2dny neuvěřitelná úleva!
- Dokonce nedáváme celou ampulku najednou, ale na 2-3x = dle síly ataku.
- dražší produkt, ale vyplatí se mít po ruce. Díky jednotlivému balení, vydrží hodně dlouho
TANTUM VERDE LEMON ORM 3MG PAS 40
Martin Prch
Přidáno: 15. listopadu 2023
(naposledy upraveno 15. listopadu 2023)
- Dobrá zkušenost s účinky
- Nesmyslné přidané sajrajty - barviva
Když mě pálí v krku, vždy zabere.
Nechápu však, proč musí být v lécích nacpaná barviva, ještě k tomu ten největší sajrajt v podobě dvou azobarviv.
Nevím také, proč změnili obal na obří krabici. Býval snad třetinový.
- Utlumi negativni ucinky spojene s odvykanim:
- bolest hlavy,
- agresivitu a podrazdenost,
- unavu,
- pocit hladu
- Cena pro nektere muze byt vysoka, ale Vase zdravi snad stoji za kazdou jednu korunu, ne?
Dlouhe leta jsem byl zavisly na nikotinu.
Nedavno jsem se rozhodl, ze s nikotinem skoncim a uvazoval jsem nad pomocnikem, jako je Nicoret.
Nakonec jsem zkusil 25 dni s Defumoxanem a poctive dordzoval davkovani.
Dneska jsem baleni uspesne dobral a musim rict, ze kdyby nebylo techto tablet, tak bych asi stale nikotin pouzival.
Jiz prvni den jsem pozoroval nechut k nikotinovym vyrobkum..
Doporucuji vsem, kteri se snazi prestat. Citim se skvele a konecne nejsem zavislym.
- neléčí zánět
- lepí
- oblbovák co neléčí vůbec nic
- zapomněl jsem v práci voltaren, který na zápěstí zabral hned. Tenhle šmejd jen malinko oblbuje bolest ale zánět rozhodně neléčí možná ještě horší.
Vyhozené peníze jak už někdo píše
kvalitní, splňuje požadavky
- Funguje.
Používám ho dlouho a jsem spokojená
- Vynikajici,zmírňuje trávicí potize.
- super na kašel
- dlouhodobá aplikace a nižší účinnost
- Jednotný evropský trh, Polsko kamenná lékarna cca 450 Kč a internet ještě lacinejší. Nějak mě už přestává bavit podporovat zdejší nenažrance.
Vzpomínám na reklamu, která kdysi běžela v TV: "Bromhexin zdolá kašel silou lví!"
Tato reklama nelhala. Je opravdu velmi účinný.
- Nenahraditelný pomocník na zaraženou rýmu
Kombinovali jsme s tabletami stejné značky. Zachránil nás před hospitalizací. Syn 9 let. 3 týdny zaražená rýma bez tečení z nosu, nic nezabíralo, ani atb. Moc děkuji za tuto záchranu. Bude už vždy součástí naší lékárny.
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »