Nejnovější recenze ze sekce Volně prodejné léky
dlouhodobě užíváno
spokojenost, doporučeno ošetřujícím lékařem
- Rychlá úleva od ucpaného nosu
- Žádná
- Mě na dráždivý kašel nepomohl
Nepomohl, tak že nedoporučuji, vyhozené peníze
Je účinný, ale musí se používat už trvale.
Vysoká cena.
Z důvodu žlučového kaménku je to pro mě "berlička", která mi pomáhá.
- Doplněk užívám již léta kvůli zvýšeným jaterním testům po prodělaném onemocnění.
Pomocí Magnesii předcházím křečím svalů.
- podvod jako všechna homeopatika
- Za sebe nedoporočuji. Na jazyku se mi po užití udělalo několik bolestivých puchýřků po užití jediného sáčku. Ty bolí jak kdybych měl jazyk odřený. S delší pauzou jsem zkusil znovu a sáček ze stejného balení mi opět podráždil jazyk stejným způsobem a částečně jsem ztratil chuť, opět stejným způsobem.
S Erdomed tabletami jsem nikdy potíž neměl, takže reakce na účinnou látku to nebude, rozdíl je asi ve formě podání. Otázka je, když to takhle podráždí jazyk, co to asi udělá s žaludkem?
- Levný a dostupný
- Po jeho používání došlo k odchlípení nehtu od nehtového lůžka, zhnisání kůže okolo nehtu tak, že kůže skoro začínala hnít. Plíseň nebo nějaké podráždění kůže se nově objevilo i na nártu a chodidle.
Buď mám nějakou alergii na složku tohoto přípravku nebo nevím. Používala jsem exoderil na plíseň nehtů před cca pěti lety, plíseň vyléčil i přes zmíněné nežádoucí účinky. Po znovuobjevení plísně cca před dvěma lety už plíseň nevyléčil, zbyly jen nežádoucí účinky. Ty jsem nahlásila na SÚKL.
jednicka
- Kupuji pro mojí matku
- Pomáhá :-)
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »