Nejnovější recenze ze sekce Volně prodejné léky
Doporučuji.
- Pomáhá ...
- snadná aplice
- rychlý nástup účinku
- Účinkuje téměř okamžitě, viditelný efekt po 1. použití, pak je nutné čekat, až nehet odroste.
- Vysoká cena (při doporučeném použití 2x denně 4 týdny je nutné koupit 2 lahvičky za cca 340Kč/20ml). Léčba vyjde na 700Kč.
Používáme na noc, dokonale tlumí kašel, příchuť dětem úplně nevyhovuje, je mírně mátová. Produkt ale doporučuji, protože plní svou funkci.
- Nikdo se neptá na zbytečné dotazy.
- funguje
- super na zahlenění v krku
- super na zadní rýmu
- volně prodejný
Gůglila jsem, co na strašné zahlenění v krku, které mě po týdnu kašle nutí pořád si odkašlávat, aniž bych měla moc rýmu nebo kašel na průduškách. Dopátrala jsem se k Erdomedu, který náš ORL lékař velmi často předepisuje, až jsem k němu měla trochu nevraživost (doktorovi i léku). Ale zkusila jsem to a musím říct, že to je snad zázrak, to šílené odkašlávání, které je způsobené zahleněním hlasivek a krku se rázem skoro vytratilo. Zabere to vždycly tak na 3 hodiny, ale dávkování 3x denně na to krásně stačí.
Logicky na dráždivý kašel vám to nepomůže.
Rychle odstraní pocit plného nosu při rýmě.
Perfektně uvolní ucpaný nos.
- Spokojenost
- vhodné pro ty, kteří nemohou jíst pevnou stravu nebo pro ty, co jíst nechtějí
- Funguje. Byla jsem slabší kuřák, za 1 den užívání nejsem schopna cigaretu cítit natož vykouřit. Mám nutkání si ji dát,ale při vzpomínce na chuť cigarety mě tento nápad okamžitě přejde. Získala jsem úplný odpor k tomu smradu. Dokonce to cítím už i z ostatních kuřáků.
- Vedlejší účinek -zjistila jsem co mám najednou volného času :-D
- Nejlepší pastilky na bolest v krku
- Nejsou k dostání
Proč už je nikdo nemá?
Proč je výrobce přestal dělat?
funguje jak má
- Dlouhodobě používám při bolestech dle určení...
- Na menstruační křeče zabral až po dvou hodinách.
- Je dost velký a někomu by se mohl špatně polykat.
Připadalo mi, že křeče možná ještě zhoršil. Žádné zdravotní problémy nemám, ale je možné, že jsem to dnes měla nějak horší. S braním léku na jiné bolesti nemám zkušenost.
Splňuje moje představy a pomáhá jak je deklarováno
OLYNTH NAS 1MG/ML NAS SPR SOL 1X10ML I
Přidáno: 25. ledna 2024
(naposledy upraveno 20. února 2024)
Zakoupeno v Magistra.cz
dobrý
- Opravdu pomáhá při vypadávání vlas
- Musíte jej používat několik měsíců a každý den, abyste viděli výsledky
COLDREX MAXGRIP CITRON POR 1000MG/10MG/40MG POR PLV SOL SCC 10 I
Strejda Dejv
Přidáno: 5. ledna 2024
(naposledy upraveno 5. ledna 2024)
- Perfektně pomáhá při silném nachlazení. Měl jsem bolesti večer a při vypití horkého drinku Coldrex se mi ulevilo a mohl jsem klidně spát. Dávám si s medem.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »