Nejnovější recenze ze sekce Volně prodejné léky
hořčík je třeba doplňovat,ustávají při užívání např.křeče v lýtkách
- Kvalitní doplněk stravy pro seniora
dobre pro nemocne lidi
- Pomáhá uvolnit nos, používáme celá rodina
- Vlasy jsou hustší
Odnaučil jsem se kouřit
- Užitečný
- Velikost balení
- Cena!
- Účinnost
- Bez vedlejších účinků při správném užívání
- Tablety se fajnově polykají :)
- Žádné :)
S tímto produktem mám zkušenost asi už dva roky. Zatím nikdy nezklamal. Kombinuji s doplňkem stravy Ginko biloba od firmy Nutrihouse, Ginko beru pravidelně každý den už asi rok. V kombinaci s Piracetamem člověk dostává božské schopnosti.
U Piracetamu bych nejvíce vyzvedl jeho účinnost na prokrvení mozku, soustředění a samotné pamatování. Je mi dvacet let, studuji na univerzitě, takže soustředění a pamatování náročných vzorců, rovnic a definic je pro mně převelice důležité. Využívám jen asi 4 dny v týdnu a to asi dvě tablety denně, podle toho, jak se cítím. Je skvělé, že si Piracetam můžu vzít jak po jídle, tak před ním, je to jedno. V tomto věku bych doporučil 800mg, 1200 mg je na mě moc. Když jsem využíval tuto silnější variantu, trpěl jsem nespavostí, neustále jsem se až moc soustředil a usnout byl problém. Občas i hlava zabolela, ale nic hrozného. Určitě produkt nedoporučuji užívat ve dny, kdy se hodně řídí, nějak to ovlivňuje pozornost, mám vyzkoušené a v příbalové informaci je to také uvedeno, tak bacha :) Doporučuji produkt užít dopoledne, nebo tak maximálně do 13:00, protože opravdu dobře ovlivní i množství energie a když člověk chce jít spát v 20:30, je to blbý! :D Také je dobré ho užít opravdu jen ve dny, kdy člověk vím, že bude mozek využívat na 100 %, aby se hezky unavil. Jelikož při celodenním sezení u televize se mozek moc neunaví a věřil bych v nespavost. Neskutečně pomáhá při učení, ale i na nudných přenáškách. Věřím, že produkt může neskutečně pomoci starým lidem se sklerózou a podobných mozkových vad.
- Vůbec nic
- Vše
Já tedy nevím, ale v mém případě tento přípravek nedělá absolutně nic. Kdyby alespoň dráždil pokožku, ale ono se neděje ani to :-)) Možná ještě zkusím na odbarvení oblečení, jestli tam se nějak projeví :-D Prostě vyhozené peníze.
Užívám již dlouho. 3 měsíce beru denně 2 tablety a pak si dám 3 měsíce pauzu. Musím říci že tento postup mi velmi vyhovuje a cítím se dobře. Na mé problémy je výborný.
Nejlepší gel na bolavé a ztěžklé nohy a při trombóze Nic jiného nepoužívám.
- Když neznáš složení, pravděpodobně se může dostavit zlepšení díky Placebo efektu.
- Drahý nesmysl.
Účinné složení přípravku je toto: Aconitum napellus 6 CH, Belladonna 6 CH, Calendula officinalis 6 CH, Chelidonium majus 6 CH Abrus precatorius 6 CH, Viburnum opulus 6 CH.
Co to vlastně je že? Takže tu máme po překladu z latiny Oměj horský, Rulík zlomocný, Měsíček lékařský, Vlaštovičník větší, Soterek obecný a Kalinu obecná. Člověk by se lekl, že pár z oněch bylinek je jedovatých, ale vysvětlím Vám i proč je to úplně jedno. Ted důvod je to 6CH v názvu, představte si, že si udělám litr meduňkového čaje na uklidnění a k němu přidám 99 litrů vody, to je ředění 1CH, z této směsy si natočím litr a naředím jí 99 litry vody, to je ředění 2CH a pokračujte dále až to bude 6CH. Raději si uvařte onen čaj a uděláte pro sebe výrazně více.
STOPTUSSIN POR 0,8MG/ML+20MG/ML SIR 1X100ML I
ESO Rimmer
Přidáno: 10. února 2023
(naposledy upraveno 10. února 2023)
- NIC
- VŠECHNO
Takže si to shrňme.
Exustují dva druhy léčiv užívaných při kašli.
1. Antitusika (slouží k zmírnění kašle) např TUSSIN, SINECOD apod.
2. Mukolytika (slouží k zředění hlenu a lepšího vykašlávání) Např MUCOSOLVAN, AMBROBENE, ...
Lékaři upozorňují, že se nesmí dát špatný sirup na špatný kašel. Studují to a VĚDÍ co dělají.
Antitusika a Mukolytika se NESMÍ brát současně!!!
STOPTUSSIN jako jediný lék tlumí kašel a zároveň umožňuje vykašlávání. Zamyslete se.... Takže vy chcete aby Vaše dítě (nebo vy) spalo, a ono se mu začne v průduškách uvolňovat něco co jej nutí kašlat. Přijde Vám to logické?
Užil jsem asi 2x na dětech a vždy to bylo horší, než kdybych nedal nic. SÚKL by to měl zakázat!
Nám zabírá čístý TUSSIN nebo SINECOD s látkou butamirát-citrát na suchý kašel.
Na produktivní (když už se vykašlává hlen) a pouze přes den jedině MUCOSOLVAN, AMBROBENE a léky podobného složení.
Bože nepodávejte dětem něco o čem si nejste jistí kdy to máte použít. Ještě si je zabijete!!!
A když už to použijete blbě, ne že to hned zalijete druhým sirupem. To už je takřka vražda z nedbalosti!!!
PREPARATION H RCT 10MG/G+30MG/G RCT UNG 25G
ostravskej fantom
Přidáno: 8. února 2023
(naposledy upraveno 8. února 2023)
- šikovné balení
- efektivní
Mast používám pravidelně, protože je dle mého na trhu nejúčinnější. Uleví v podstatě hned po prvním použití, nedráždí sliznici a léčí problémy jakéhokoliv typu v oblasti konečníku.
Cena by mohla být trochu nižší (nakupoval jsem přes Dr. Maxe), ale když vezmu v potaz tu úlevu poté, tak se to ve finále vyplatí. Zkoušel jsem i konkurenční produkt FAKTU, ale ten zdaleka nebyl tak efektivní.
Doporučuju používat v kombinaci s dubovou kůrou.
- Drahý nesmysl.
- VÝBORNÉ ,NAPROSTÁ SPOKOJENOST
- OPRAVTE SI PŘÍBALOVÍ LETÁK KDE JE UŽÍVÁNÍ 35 KRÁT DENNĚ!!!
NUROFEN PRO DĚTI JAHODA POR 20MG/ML POR SUS 100 ML II
Přidáno: 30. ledna 2023
(naposledy upraveno 30. ledna 2023)
Zakoupeno v Mediexpert.cz
- Ok
- snadná aplikace
dobrý, funguje, dobrý na nachlazení
jsou dobré
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »