Nejnovější recenze ze sekce Volně prodejné léky
Jsem spokojená doporučuji. Pomáhá mi při mých problémech
- neúčinkuje
- zhoršil zdravotní stav
Po téměř třech týdnech užívání jsem tento lék přestal brát protože během jeho užívání se bolesti prudce zhoršovaly, že jsem nemohl bezbolestně ani vstávat z postele, židle nebo usedat na postel, židli a dokonce i na WC. Doslova jsem se i bál už pak vstávat nebo se i v posteli pohnout kvůli těm neskutečným bolestem. Zatím jsem nikdy v minulosti nezažil takové kruté bolesti. Analgetika jsem musel užívat ve vyšších dávkách, ale stejně to moc nepomáhalo. Začal to užívat i další člen domácnosti který je starší o cca 40 let a musel to po již pouhých dvou dnech přestat užívat protože i u něj se bolesti zhoršovaly. Možná si tento lék nerozumí s dalšími léky např. diuretiky. Oba bereme diuretika avšak každý máme jiný lék. Nebo máme přecitlivělost na nějakou tu pomocnou látku v léku. Včera to jest 9.10.2022 jsem to přestal tedy užívat a bolesti se pomalu vrací do počátečního stavu před započetím užívání Condrosulfu. Mohu zase lépe vstávat, chodit, sedat, lehat a klidové bolesti také jsou menší. A tím také nemusím už užívat tolik analgetik v podobě Tramalu nebo kombinovaného léku s paracetamolem a codeinem.
Ty studie co se dělaly různě po světě tak se určitě netestovali jedinci kteří měli i více jiných komorbidit případně mnoho dalších užívaných léků.
Vyhozených cca 1200 Kč za 180+60 tobolek. Z toho spotřebovaných jen 60 kusů. Dost mě tento lék zklamal.
- Pomoh
Používám jej už několik roků a jsem spokojen.
- Pulmoran je výborný a léčí
- nemám
Doporučuji a jsem spokojená.
- Dobře snižuje teplotu a tlumí bolest.
- nevím
Používám krátce
chutná, zabírá
- Opravdu funguje
Ok
- Opravdu funguje!
Musel jsem snížit dávkování prášků na hypertenzi po krátkém popíjení čaje, protože jsem šel do hypotenze! Vidím naději se časem medikace zbavit. Trpělivost a spolupráce s obvod. MUDr. je na místě.
- pomáhá
- Dobře se aplikuje.
- Na to množství je to drahé.
Přípravek musíte aplikovat denně, nebo aspoň ob den.Asi po 3 nedělích se padání vlasů zmírnilo o polovinu. Je to dlouhodobá záležitost.
- Chutný, dítě ho bez problémů spolkne
- Po 10 letech na trhu opět vadná šarže, pozor na ni
Léčivo je doporučené pediatry, z tohoto hlediska je v pořádku, jen pozor na aktuálně stahovanou závadnou šarži, veškeré info najdete třeba tady: https://www.trendymagazin.cz...
- beru jen, když musím
- dobrá cena
- Pozor!!! Hrozí poškození jater. Na stránkách SÚKL jsou podrobné informace. Neužívat!
V souvislosti s užíváním léčivého přípravku Iberogast byly hlášeny případy polékového poškození jater různé závažnosti (od zvýšení jaterních enzymů a bilirubinu v séru, přes výskyt polékové hepatitidy s ikterem, po ojedinělé případy selhání jater vyžadující provedení transplantace jater).!
- urychluje rozpouštění modřin
- pomáhá na rozpuštění modřin