Poradna WOBENZYM POR TBL ENT 800

Autor: | Vloženo: 09.12.2010 000 17:23 | Témata: Poradna WOBENZYM POR TBL ENT 800

V lednu jdu na výměnu kolenního kloubu. Je vhodné po operaci

užívat wobenzym. pokud ano z jakého důvodu?
Děkuji za odpověď

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    10. prosince 2010 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    po operaci bych Vám doporučila spíše Phlogenzym, který je určen na pooperační stavy. Wobenzym je určen na problémy chroničtější povahy.
    Po operaci užívejte 3xdenně 3 tablety po dobu 2-4týdnů.Dochází k urychlení hojení, snížení bolestivosti, odstranění otoků,...
    Tyto produkty obsahují enzymy. Enzymy urychlují a řídí všechny biochemické děje v organizmu. Bez jejich působení by tyto reakce probíhaly mnohem déle.
    Léky pro systémovou enzymoterapii mají 6 základních účinků, které jsou v jednotlivých lécích různě vyjádřeny podle zastoupení jednotlivých proteolytických enzymů:
    Fibrinolytický a trombolytický účinek, příznivý vliv na vlastnosti krve
    Enzymy pro systémovou enzymoterapii mají schopnost rozpouštět fibrin (bílkovinu tvořící síť krevních sraženin) a tím brání vzniku či urychlují vstřebávání krevních výronů. Zvyšují pružnost červených krvinek a snižují shlukování krevních destiček. Tím zlepšují "tekutost" krve a její oběh ve tkáních.
    Příznivé působení na otoky
    Léky systémové enzymoterapie urychlují vstřebávání vzniklých otoků a při preventivním podávání omezují jejich vznik. Při cévním městnání, které je důvodem vzniku otoku uniká z cév do tkání tekutina s osmoticky aktivními látkami (soli a látky bílkovinné povahy, které za sebou "táhnou" další tekutinu). Proteolytické enzymy jsou schopny rozrušit tyto nežádoucí bílkoviny uniklé z cév a vzniklé rozpadové produkty jsou pak lépe odstraněny z tkání. Wobenzym a Phlogenzym obsahují navíc látku rutin, která zpevňuje cévní stěnu a omezuje únik tekutiny z cév do tkání.
    Působení proti bolesti
    Prvotní účinek proti bolesti je zprostředkován hlavně štěpením látek vyvolávajících bolest. Druhotný účinek souvisí s omezením tkáňového napětí (ústup otoku) a se zlepšením zásobení tkání kyslíkem.
    Vliv na zánět
    Na rozdíl od běžně užívaných protizánětlivých léků, které potlačují i hojivý zánět, enzymy zlepšují a urychlují průběh hojivé zánětlivé reakce a podporují tak hojení. Na tomto příznivém působení se podílejí všechny uvedené vlastnosti enzymů.
    Účinek na imunitu
    Tam, kde je imunita oslabena, jsou enzymy schopny zvýšit aktivitu imunitních buněk i některých jejich produktů. Naopak tam, kde je imunita chorobně vystupňována a je sama příčinou onemocnění, dokážou enzymy snížit její aktivitu k normálu.
    Podpůrné působení enzymů
    Jednotlivé proteolytické enzymy i jejich kombinace zvyšují hladiny některých antibiotik a chemoterapeutik v krvi a zlepšují jejich průnik do tkání.
    Více informací naleznete na:
    www.phlogenzym.cz
    www.wobenzym.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (8)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.