Poradna NUTRIDRINK BALÍČEK 5+1 POR SOL 6X200ML

Autor: | Vloženo: 14.02.2017 000 16:42 | Témata: Poradna NUTRIDRINK BALÍČEK 5+1 POR SOL 6X200ML

Účinnost?

Dobrý den, chtěl jsem se jen zeptat, jako člověk co má menší problém s "podváhou", zda a jak tento přípravek funguje? Myslím to tak, že bych chtěl nabrat alespoň 5-10 kg. Kolik a jak dlouho by jsem měl tento doplněk stravy užívat? Popřípadě zda jsou nějaké postupy před požitím, např. vydatné jídlo (např. oběd)? Děkuji

  • Magdalena

    Magdalena

    15. února 2017

    Dobrý den,
    jedná se o energeticky bohatou stravu, užívá se často při hospitalizaci, při těžké nemoci, když dotyčný hubne i přes podávání klasické stravy. Nutridrink je energeticky bohatší (koncentrovaný), lze ho užívat po doušcích. Může stravu i úplně nahradit, pak se dává 6-7 lahviček denně. Své místo má i po zubních zákrocích, kdy člověk nemůže pořádně kousat.
    K úpravě "menší podváhy" určený není. Proto Vám ani nedokážu poradit, kolik byste jich měl užít. Nicméně pomoci by mohl, dostanete do těla více lehce vstřebatelných živin. Před vypitím není potřeba nic udělat, je k trávicímu systému velmi šetrný. Jak dlouho je jasné, dokud nedosáhnete kýžené váhy.
    Pokud Vás trápí menší podváha, přitom máte chuť k jídlu, navrhuji vyzkoušet i probiotika. Upraví střevní mikroflóru, poměry jednotlivých kmenů přátelských bakterií, a jídlo, které sníte, pak bude lépe využito.

    Přeji krásný den,
    Mgr. Magdalena Píchová
    http://www.lekarnauslunce.cz...
    http://www.lekarnauslunce.cz...
    http://www.probiolact.cz/

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.