Poradna CONDROSULF POR 400MG CPS DUR 180(3X60)

Autor: medosmen | Vloženo: 08.10.2022 000 01:53 | Témata: Poradna CONDROSULF POR 400MG CPS DUR 180(3X60)

medosmen

medosmen

Lze užívat Condrosulf společně s jinými léky jako např. s Meloxicamem?

Jak už zněla otázka. Lze užívat oba tyto léky a nebo je nutné Meloxicam po dobu užívání Condrosulfu vysadit? Začal jsem před cca třemi týdny užívat Condrosulf, ale do toho ještě beru právě ten Meloxicam tak jestli to není škodlivé. Navíc mě to někdy dost bolí ty klouby, více než když jsem začal Condrosulf brát a proto ještě beru ve zvýšené míře analgetikum v podobě mabronu neboli s účinnou látkou Tramadol zhruba 4 až 6 tobolek denně.

  • 8. října 2022 - Oficiální zástupce obchodu Lékárna-madona.cz

    Užívání Meloxicamu (v dávce předepsané lékařem) společně s Condrosulfem je bezpečnější než popisované nadužívání tramadolu.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • medosmen

      8. října 2022 - medosmen

      Děkuji za odpověď a mám tedy ještě otázku.
      Co mám tedy brát na bolesti které jsou horší než byly před počátkem užívání Condrosulfu kdy stačily pouze 2 až 3 tobolky po 50mg s tramadolem nebo 1 tableta s paracetamolem a codeinem? Nemám nyní potíže jen s kolenními klouby kvůli kterým jsem na doporučení začal užívat Condrosulf, ale mám také již přes 30 let po úraze dissekující osteochodritidu pravého hlezna.


    • Lékárna-madona.cz

      10. října 2022 - Oficiální zástupce obchodu Lékárna-madona.cz

      Váš problém je natolik vážný, že nepovažujeme za vhodné jeho řešení prostřednictvím internetové diskuze. Obraťte se na svého specialistu – ortopeda popř. ambulanci bolesti, kde společně jistě naleznete řešení.


    • medosmen

      10. října 2022 - medosmen

      Víte, kdyby to bylo tak jednoduché nebudu se zde vůbec ptát. Nakonec jsem tuto odpověď očekával. Nejsem první ani poslední pacient kterému je doporučována návštěva lékaře místo konstruktivní diskuse online. Nechci se momentálně zapojit do té covid-mánie a chytit ten covid. Jsem v rizikové skupině a navíc jsem na respirační nemoci zejména horních cest dýchacích náchylný. Prozatím jsem vysadil ten Condrosulf a bolesti kolen pomalu ustupují(lépe se mi vstává z postele, klidové bolesti také menší, takže mohu brát i méně analgetik. Bohužel omezení hybnosti a bolesti zůstanou takže mi stejně pak nezbyde nic jiného než ortopeda navštívit.
      Ještě jedna věc. další člen domácnosti který je ode mne starší o 40 let a který má také problém s koleny protože má specialistou revmatologem diagnostikovanou revmatoidní artritidu ten Condrosulf také začal brát a již po pouhých dvou dnech ho musel vysadit protože se mu také bolesti zhoršily. Prostě máme na ten lék asi přecitlivělost a nebo si nerozumí s léky co bereme mimochodem bereme i diuretika i když každý jiné a já jen třeba obden. Condrosulf prý váže vodu což mohl být také částečně problém. Také ještě beru navíc léky na zvýšenou hladinu kyselliny močové, ale DNU přímo nemám. Děkuji za pozornost a za snahu mi poradit.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.