Poradna CANESPOR 1X DENNĚ SADA NA NEHTY DRM 10MG/G+400MG/G UNG 10G+SADA

Autor: Registrovaný uživatel | Vloženo: 28.06.2017 000 00:34 | Témata: Poradna CANESPOR 1X DENNĚ SADA NA NEHTY DRM 10MG/G+400MG/G UNG 10G+SADA

Registrovaný uživatel

Registrovaný uživatel

Je možné odstranit i nehty které se již lámou?

Mám nehty na palcích, které jsou již do půlky nehtu oddělené od pokožky, jsou začernalé a již se začínají odlupovat. Když budu stále škrabkou odlupovat vrstvu nehtu, najednou narazím na volné nehtové lůžko, kde nebude již žádný nehet. Co pak budu s polovičním nehtem dělat? Naroste mi potom nový nehet? Zatím mi nehet neroste vůbec, jen trošku přibírá na tloušťce. Jsem z toho zoufalá a nevím, jak docílit zase hezkých nehtů. Stydím se nosit páskové boty. Zatím jsem si koupila a používám chytrou houbu Biodeur Pythie Nail, již jsem použila 5 tablet, ale zatím je to stále stejné. Děkuji za získané zkušenosti. Miluše.

  • 28. června 2017 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    děkujeme za dotaz. Dle Vašeho popisu se obávám, že bude nutná návštěva lékaře. Léčba Canespor sadou jistě nemá probíhat způsobem, který popisujete. Nehty se od pokožky v takové míře oddělit nemají. Stav by se mohl zhoršit a dost bolet. Určitě si nechte nehty prohlédnout odborníkem. Doporučí postup, možná navrhne léčbu pomocí tablet. Je to běh na dlouhou trať, ale takto se jen trápíte a výsledek není jistý.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.